Tekst op de pagina kunt u groter maken door op Ctrl+ te klikken.

Beleidsplan Hoftuin

In samenwerking met de gemeente is er een werkgroep samengesteld met 5 bewoners, 5 pand eigenaren en 5 winkeliers om de Hoftuin meer leven in te brengen. Hiervoor is er een beheersplan opgesteld waar een aantal items zoals veiligheid, aanzicht en toegankelijkheid zijn besproken en als actie is uitgezet.

De gemeente heeft een plan opgesteld voor herindeling Hoftuin plein. Dit is ligt ter bespreking en ontwikkeling.

De balustrades van de winkels en woningen worden vervangen voor onderhoudsvrije materiaal namelijk glas. De VVE heeft de firma Renovum opdracht verstrekt voor de vervanging van de balustrades. De verwachting is dat eind 2017 deze metamorfose van de Hoftuin gereed zal zijn.

Klik hier voor het Beheerplan Hoftuin.

Beheerplan Hoftuin

 

 

Hoftuin 1