Tekst op de pagina kunt u groter maken door op Ctrl+ te klikken.

Bezoek college aan Rijnsburg

wijkbezoekWijkbezoek Rijnsburg gaat óók digitaal!

Op 8 oktober is het tweejaarlijkse bezoek van het college van B&W aan Rijnsburg. ’s Middags maken we als wijkraad een rondwandeling met burgemeester en wethouders in ons mooie dorp. We bezoeken in elk geval Centraal en de winkeliersvereniging. Tijdens de wandeling gaan we met de collegeleden in gesprek over wat goed gaat en waar we zorgen over hebben.

’s Avonds kunt u om 19.00 uur in de Burgt terecht voor een gesprek met één of meer van hen om te bespreken wat u vindt van ons dorp en de rol van de gemeente hierin.

Nieuw is dit jaar dat voorafgaand aan de avond in de Burgt op 8 oktober, er een digitale “inloop” is via het Facebookkanaal van de gemeente Katwijk. In drie uitzendingen zijn telkens twee collegeleden aanwezig om te reageren op uw wensen en antwoord te geven op uw vragen.

Zie voor de data en tijden de website of kijk op Facebook of Twitter bij de gemeente Katwijk.