Tekst op de pagina kunt u groter maken door op Ctrl+ te klikken.

Concert Katwijks museum

Op vrijdag 7 april om 19.30 uur is er een mooi en sfeervol concert met in de hoofdrol leerlingen van de talentklas. In het Katwijks Museum kun je genieten van dwarsfluit, viool, klarinet, gitaar en piano gespeeld door ensembles en solisten.

Talentklas

De talentklas is er voor leerlingen die meer willen dan een wekelijks half uurtje instrumentale les volgen. De talentklas biedt die leerlingen een programma met langere lessen, muziektheorie, workshops en af en toe een concertbezoek. De leerlingen zijn 10 tot 18 jaar en spelen verschillende instrumenten.

Concert

Het concert van de talentklas is op vrijdag 7 april, 19.30 uur in het Katwijks Museum, Voorstraat 46. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

 

Muziekschool groot