Tekst op de pagina kunt u groter maken door op Ctrl+ te klikken.

Klussen voor vrouwen in Rijnsburg

 

Na de zomervakantie gaan we voor de 3e keer een klussenworkshop organiseren, dit keer voor de vrouwen uit Rijnsburg.

Het klusproject is een initiatief van de bewonersgroep Molenwijk en wordt ondersteund door het Welzijnskwartier. In vijf bijeenkomsten worden door vrijwilligers en lokale bedrijven op een begrijpelijke manier verschillende technieken besproken, zoals schilderen, behangen, een band plakken, een lamp ophangen en het boren van gaatjes in verschillende wanden. Na afloop wordt een werkstuk gemaakt. De workshop wordt uitgevoerd in het voormalig PMT-gebouw, Tulpstraat 15A in Katwijk aan den Rijn, op maandagmiddag van 13.30-15.30 uur uitsluitend voor vrouwen. De data van uitvoering zijn: 4, 11, 18, 25 september en 2 oktober 2017. De kosten voor deelname aan dit project zijn € 10,00. Dat is incl. koffie of thee en het werkstuk dat tijdens de laatste bijeenkomst gemaakt wordt. Dit project wordt over het hele jaar uitgevoerd voor de verschillende kernen in Katwijk. Dit zijn Katwijk aan den Rijn, Valkenburg, Rijnsburg, Katwijk Noord en Katwijk aan Zee. Meer info belt u Ria Paap, tel. 071-4030669, en/of Anita Laterveer, tel. 06-23300843. Voor aanmelding mailt u aglaterveer@ziggo.nl of riapaap@welzijnskwartier.nl.