Tekst op de pagina kunt u groter maken door op Ctrl+ te klikken.

Informatieavond Hoftuin

Graag nodigen we u uit voor de informatieavond voor de herinrichting van het Hoftuinplein. In maart hebt u als omwonende of belanghebbende de gelegenheid gehad uw reactie te geven op het voorstel voor de herinrichting. Deze reacties hebben geleid tot een definitief ontwerp en deze lichten wij graag aan u toe.

Datum 9 oktober 2017 Tijd 19.00 uur Locatie De Burgt, Rijnsburg

Winkelcentrum In de Hoftuin

Het winkel- en woongebied In de Hoftuin krijgt een ‘facelift’. Dit is nodig om het winkelcentrum aantrekkelijker te maken en zo een volwaardig winkelhart met gevarieerd winkelaanbod voor Rijnsburg te blijven. De gemeente is verantwoordelijk voor de openbare ruimte. In dit project gaat het dan specifiek om de herinrichting van het Hoftuinplein. Meer weten? Kijk op www.katwijk.nl/hoftuin.